Erkend StartersCoach

Bereken hier zelf je maximale StartersHypotheek

Welke informatie geeft deze berekening mij?
1. Wat je maximaal kunt lenen.
2. In welke prijsklasse je een Starterswoning kunt kopen.
3. Een indicatie van de bruto en netto maandlasten.
4. Vergelijk van de laagste hypotheekrente bij verschillende rentevastperioden.
BELANGRIJK LEES DEZE TOELICHTING!

Bereken hieronder zelf wat je maximaal kunt lenen voor het aankopen van een Starterswoning op basis van jouw inkomen. Wees ervan bewust dat je ook eigen geld in zult moeten brengen voor de aankoop van een Starterswoning. Denk hierbij onder andere aan: notariskosten; kosten voor de NHG en advieskosten.

  1. In de berekening is rekening gehouden met het fiscale voordeel van hypotheekrenteaftrek.
  2. In de berekening is geen rekening gehouden met eventuele financiële verplichtingen die je hebt zoals te betalen maandelijkse lasten uit een krediet, studieschuld, alimentatie of erfpacht. LET OP: De hiervoor genoemde financiële verplichtingen verlagen dus de berekende leencapaciteit.
  3. Ben je ondernemer of zzp‘er dan gelden er voor de maximale hypotheekberekening andere regels. Afhankelijk van de rechtsvorm van de onderneming zul je bij de meeste geldverstrekkers jaarcijfers en een 'inkomensverklaring' moeten overleggen. Vanaf 1 jaar ondernemer is het mogelijk een inkomensverklaring aan te vragen.

LET OP: Neem voor een berekening op maat contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met onze Erkend StartersCoach. Verneem daarnaast jouw mogelijkheden voor een aanvullende Starterslening.

Direct contact
Contactformulier Bel mij terug Stel je vraag Afspraak maken