Erkend StartersCoach
Meekijken met onze adviseur STAP 1 - Kosteloos AankoopAdvies STAP 2 - Persoonlijk BudgetAdvies STAP 3 - HypotheekAdvies STAP 4 - Risico Analyse STAP 5 - Bemiddeling

Financiële zekerheid

Gedurende de looptijd van jouw hypotheek bieden wij je, noodzakelijk of wenselijk, nazorg. Zo kunnen wij ervoor zorgdragen dat je ook bij wijzigingen van bijvoorbeeld jouw doelstellingen, risicobereidheid of financiële positie, een reële kans blijft houden op het behalen van jouw doelstellingen.

Zo gewenst inventariseren wij steeds opnieuw op basis van een periodiek persoonlijk onderhoudsgesprek jouw wensen, doelstellingen, financiële situatie en mogelijkheden. Hierop actualiseren wij jouw persoonlijk KlantProfiel (KP) en de door jou afgesloten financiële producten. Zo ben je ervan verzekerd dat er elke keer weer voor jou de beste keuzes worden gemaakt en dat jouw financiën nu en in de toekomst up-to-date zijn.

 

Online Advies - Stappenplan
Ontvang compleet hypotheekadvies. Van advies tot bemiddeling van de hypotheek en indien van toepassing inclusief verzekering en Starterslening, maar dan online.
Van advies tot sleuteloverdracht bij de notaris bedragen
de kosten van onze dienstverlening minimaal € 950,- en maximaal € 1.450,- afhankelijk van je persoonlijke situatie
en keuzes. Van advies tot de sleuteloverdracht bij de
notaris alles simpel, veilig, snel en voordelig geregeld!


Ontvang een Online AankoopAdvies van onze Erkend StartersCoach. Daarnaast stellen we je via de website van de Erkend StartersCoach alle benodigde informatie en rekentools ter beschikking om zelf slimme en passende keuzes te kunnen maken. Wij reserveren maximaal 1 uur voor een persoonlijk online advies en er worden geen kosten voor dit eerste gesprek in rekening gebracht!

STAP 1 - Toelichting werkwijze

Wij stellen de betaalbaarheid van de StartersHypotheek op basis van je persoonlijke wensen voor je vast. Jouw inkomsten en uitgaven inclusief hypotheeklasten worden in een handig overzicht voor je in beeld gebracht. Het vaste tarief voor deze dienstverlening bedraagt € 250,-. Je bent vrij deze stap in het Online Advies weg te laten, genoemde kosten komen dan vanzelfsprekend te vervallen.


We stellen de best passende StartersHypotheek voor je samen: door NHG de laagste hypotheekrente, rentekortingen tot wel 0,6%; bij gedwongen verkoop van de woning extra bescherming; mogelijkheid om aanvullend een SVn Starterslening af te sluiten. Naast online advies, documenten simpel uploaden en/of digitaal aanleveren. Het vaste tarief voor deze dienstverlening bedraagt € 350,-. 
Voordelig, snel, helder en duidelijk.

STAP 3 - Toelichting werkwijze

Ontvang advies in de mogelijke gevolgen van ziekte, een ongeval of het kwijtraken van je baan. In de hiervoor genoemde situaties dalen jouw inkomsten aanzienlijk. Kunnen de woonlasten dan nog betaald worden? Het vaste tarief voor deze dienstverlening bedraagt € 250,-. Wij wisselen informatie met je uit, wegen risico’s voor je af, sluiten zijpaden af en komen samen tot het einddoel: bescherming van het financiële fundament onder jouw koopwoning.


Wij onderhouden de contacten met de betrokken instanties. Regelen voor jou de hypotheek, de Starterslening en zo nodig de verzekeringen. We houden je over de afwikkeling telefonisch, online en via de mail volledig op de hoogte. Het vaste tarief voor deze dienstverlening bedraagt met Starterslening € 600,- en zonder Starterslening € 350,-. Bij de notaris teken je de akten, waarna je de sleutel ontvangt van je eerste droomwoning.

STAP 5 - Toelichting werkwijze