Erkend StartersCoach
Wat is Slimmer Kopen?
Slimmer kopen = méér voor minder!

Slimmer Kopen is een unieke dienstverlening voor Starters op de woningmarkt. Een Starter kan daarbij tot duizenden euro's besparen op de aankoop van een eerste Starterswoning. In een vrijblijvend kosteloos oriënterend adviesgesprek kom je alle ins en outs te weten over deze unieke dienstverlening.

Aankoopvoordeel

Bespaar ook tot duizenden euro's op de aankoop van je eerste woning via onze dienstverlening 'Slimmer Kopen'!


Adviesvoordeel
Jouw belang staat bij ons voorop. Ontvang 100% onafhankelijk advies tegen een superscherp tarief, daarbij heb je de keuze uit alle aanbieders van hypotheken op de Nederlandse markt.

  • GRATIS AANKOOPADVIES: Wij stellen de haalbaarheid en betaalbaarheid van de aankoop van een eerste woning voor je vast in een vrijblijvend en kosteloos oriënterend online adviesgesprek. Met of zonder Starterslening, wij maken het kopen van een Starterswoning voor jou mogelijk!
  • BIEDINGSADVIES (OPTIONEEL): Ontvang een waardeverklaring van de aan te kopen woning met als doel je een actuele biedprijs te geven voor de onderhandelingen. Kosten € 129,50.

Hypotheekvoordeel
Ontdek of je méér kunt lenen tegen lagere kosten. Ontvang van ons de voordeligste en best passende financiering voor de aankoop van jouw eerste Starterswoning.

  • STARTERSLENING: Ben je een Starter op de woningmarkt? Dan kom je wellicht in aanmerking voor de voordelige Starterslening van maximaal 2023: € 81.000 (2022: € 71.000). Deze 'tijdelijk kosteloze' lening komt bovenop de door jouw maximaal te verkrijgen eerste hypotheek. Over de Starterslening betaal je minimaal de eerste 3 jaar géén rente en géén aflossing!

Woningvoordeel
De aankoop van een woning is één van de grootste aankopen in je leven. De Erkend StartersCoach begeleidt het complete traject van de aankoop van een woning van een Starter op de woningmarkt. Wij hebben onze dienstverlening hoog in het vaandel staan, kwaliteit, deskundigheid die klantgerichtheid ook daadwerkelijk waar maakt! Onze Erkend StartersCoach geeft je alle ins- en outs over de woning en bespreekt de strategie om de woning slimmer en voordeliger aan te kopen.


Aankoopvoordeel
All Inclusive AankoopBegeleiding: Maak de grootste aankoop in je leven tot een succes door direct de juiste keuze te maken. Met onze unieke aankoopbegeleiding bespaar je direct duizenden euro's op de aankoop van jouw eerste woning!

  • Je koopt méér woning;
  • doordat je minder kosten maakt!

Taxatievoordeel
Zodra jouw bod is geaccepteerd, komt de volgende fase om de hoek kijken. Om de hypotheek te verkrijgen is er onder andere een taxatierapport benodigd. Slimmer kopen zorgt ervoor dat jij de beste taxatie tegen het voordeligste tarief krijgt, door alle geldverstrekkers geaccepteerd en daarmee de financieringsaanvraag bespoedigd en haalbaar maakt.

  • De beste taxatie;
  • voor de laagste prijs.

Slim verduurzamen = maandlastenvoordeel
Slimmer kopen is ook nadenken over de mogelijkheden de woning te verduurzamen. Hoeveel kun jij besparen op je energierekening door jouw eerste woning direct energiezuiniger en duurzamer te maken? Wij nemen de mogelijkheden en het antwoord op deze vraag in ons advies voor je mee! Wat levert het je op?

tl_files/inpagina/Duurzaam Wonen/Euro.png  Lagere maandlasten                   tl_files/inpagina/Duurzaam Wonen/Huis groen.png  Een hogere woningwaarde 
 tl_files/inpagina/Duurzaam Wonen/Luie stoel.png  Méer wwoncomfort  tl_files/inpagina/Duurzaam Wonen/Blad.png  Een beter milieu

Slimmer kopen = méér voor minder!
Ontvang deskundige hulp van 2 erkende specialisten voor de prijs van 1! Het kopen van een Starterswoning was nog nooit zo makkelijk, slim en voordelig als via de dienstverlening van de Erkend StartersCoach!


Ja, ik zoek ook de zekerheid dat ik een woning kan kopen! Ja, ik kies ook voor voordeliger en zorgeloos kopen! Ja, ik wil ook slimmer onderhandelen en daardoor tot duizenden euro's besparen! Ja, ik ben overtuigd en wil ook slimmer kopen!

Ja, ik wil ook Slimmer kopen en duizenden euro's besparen op de aankoop van mijn Starterswoning!

SubsidieCheck - Slimmer Kopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
Je zit dus nergens aan vast. We leggen de mogelijkheden van Slimmer Kopen graag aan je uit en geven duidelijk antwoord op al jouw vragen.

Wat is de som van 7 en 8?