Erkend StartersCoachWat is Slimmer Kopen?

Slimmer Kopen is een unieke dienstverlening voor Starters op de woningmarkt. Een Starter kan daarbij tot duizenden euro's besparen op de aankoop van een eerste Starterswoning.
In een vrijblijvend kosteloos oriënterend adviesgesprek kom je alle ins en outs te weten over deze unieke dienstverlening.

Aankoopvoordeel

Bespaar ook tot duizenden euro's op de aankoop van je eerste Starterswoning via onze dienstverlening 'Slimmer Kopen'!

Ja, ik wil ook Slimmer Kopen!

Adviesvoordeel

Jouw belang staat bij ons voorop. Ontvang onafhankelijk en transparant advies tegen een superscherp tarief, daarbij heb je de keuze uit alle aanbieders van hypotheken op de Nederlandse markt.

Ja, ik wil ook duizenden euro's besparen!

Hypotheekvoordeel

Ontdek via onze SubsidieCheck of je méér kunt lenen tegen lagere kosten. Ontvang van ons de voordeligste en best passende financiering voor de aankoop van jouw eerste Starterswoning.

Ja, ik wil ook duizenden euro's besparen!

Starterslening

Ben je een Starter op de woningmarkt? Dan kom je wellicht in aanmerking voor de voordelige Starterslening van maximaal € 62.000 (2020). Deze 'tijdelijk kosteloze' lening komt bovenop de door jouw maximaal te verkrijgen eerste hypotheek. Over de Starterslening betaal je minimaal de eerste 3 jaar géén rente en géén aflossing!

Ja, ik wil ook minder per maand betalen!

AankoopAdvies

Vóórdat je op zoek gaat naar een Starterswoning, geven wij je inzicht in jouw financiële mogelijkheden en een aankoopadvies voor de financiering van jouw eerste Starterswoning. Wel zo'n prettig gevoel om vooraf precies te weten wat je maximaal verantwoord kunt lenen!

Ja, ik zoek ook de zekerheid dat ik een woning kan kopen!

Woningvoordeel

Jouw Starterswoning gevonden! Onze Erkend StartersCoach begeleid je vanaf de 2de bezichtiging en geeft je alle ins- en outs over de Starterswoning en bespreekt de strategie om de Starterswoning slimmer aan te kopen. Onze unieke aankoopbegeleiding bespaart je direct duizenden euro's op de aankoop van jouw Starterswoning!

Ja, ik wil ook slimmer onderhandelen en daardoor tot duizenden euro's besparen!

Taxatievoordeel

Als de Starterswoning is aangekocht, komt de volgende fase om de hoek kijken. Om de financiering te verkrijgen is er een taxatierapport benodigd. Slimmer kopen zorgt ervoor dat jij de beste taxatie tegen voordelig tarief krijgt, die door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd en daarmee de financieringsaanvraag bespoedigd en haalbaar maakt.

Ja, ik kies ook voor voordeliger en zorgeloos kopen!

Slimmer kopen = méér voor minder!

Ontvang deskundige hulp van 2 erkende specialisten
voor de prijs van 1!
Het kopen van een Starterswoning was nog nooit zo makkelijk, slim en voordelig via de dienstverlening van de Erkend StartersCoach!

Ja, ik ben overtuigd en wil ook slimmer kopen!

Ja, ik wil ook Slimmer kopen en duizenden euro's besparen op de aankoop van mijn Starterswoning!

SubsidieCheck - Slimmer Kopen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
Je zit dus nergens aan vast. We leggen de mogelijkheden van Slimmer Kopen graag aan je uit en geven duidelijk antwoord op al jouw vragen.

Wat is de som van 3 en 3?