Erkend StartersCoach
 • 100% Onafhankelijk
 • STAP 1
 • STAP 2
 • STAP 3
 • STAP 4
 • STAP 5
 • VIDEO BELLEN
 • PRIVACY & SAFEBAY
StartersHypotheekAdvies

100% Onafhankelijk

De Erkend StartersCoach is bovendien niet gebonden aan een bank of verzekeraar en bemiddelt voor nagenoeg alle geldverstrekkers. Wij hebben met geen enkele financiële instelling (bank, verzekeraar of vermogensbeheerder) contractuele verplichtingen. Hierdoor kunnen wij je 100% onafhankelijk adviseren!

De dienstverlening van de Erkend StartersCoach gaat veel verder dan de gemiddelde dienstverlening van een hypotheekadviseur van een bank of tussenpersoon. Wij bieden je niet alleen concurrerende tarieven, maar combineren dit ook nog eens met een uitstekende service.

Contactformulier Vergelijk hypotheekrentetarieven
Je eerste woning aankopen: Waar begin je?

Start met een kosteloos AankoopAdvies. Vraag zodra je een Starterswoning hebt gevonden naar een compleet hypotheekadvies. Van advies tot bemiddeling van de hypotheek en indien van toepassing inclusief Starterslening, maar dan online. Van advies tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris bedragen de kosten van onze dienstverlening vanaf € 1.450,- afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Van advies tot de sleuteloverdracht bij de notaris alles simpel, veilig, snel en voordelig geregeld!

SAMENGEVAT IN BEELDEN WOORD
Zelf berekenen wat je maximaal kunt lenen Zelf je maximale Starterslening berekenen AankoopAdvies - Vaststellen van de haalbaarheid van de financiering: kosten dienstverlening € 0,--
Je eerste woning aankopen: AankoopBegeleiding

Kies voor All Inclusive AankoopBegeleiding. Waarom? De aankoop van een woning is één van de grootste aankopen in je leven. Wij begeleideb het complete traject van de aankoop van een woning van een Starter op de woningmarkt. Veel vragen en onzekerheden nemen wij voor je weg. Wij hebben onze dienstverlening hoog in het vaandel staan, kwaliteit, deskundigheid die klantgerichtheid ook daadwerkelijk waar maakt! Maak de grootste aankoop in je leven tot een succes door direct de juiste keuze te maken. Ontvang ook méér voor minder via de Erkend StartersCoach. Let op, deze stap is optineel. Je bent geheel vrij hier wel of geen gebruik van te maken.

SAMENGEVAT IN BEELDEN WOORD
Contactformulier AankoopBegeleiding - All Inclusive deskundige begeleiding bij de aankoop: kosten dienstverlening vanaf € 895,--
Je eerste woning aankopen: Online HypotheekAdvies

100% Onafhankelijk deskundig online advies. Wat krijg je?
 1.  Een vergelijk van alle geldverstrekkers.
 2.  De best passende rentekeuze. Let op, dit is meer dan alleen de laagste rente! 
 3.  De best passende aflosvorm. Aflossen met behoud van renteaftrek of kies je voor de laagste maandlasten? 
 4.  Advies over de mogelijkheden van Duurzaam Wonen.
 5.  Risicoanalyse. Gevolgen van inkomensverlies.
 6.  Alles overzichtelijk en begrijpelijk voor je samengevat in een HypotheekAdviesRapport.
Vergelijk annuïteit en lineair Een vrijblijvend oriënterend Online HypotheekAdviesGesprek aanvragen Online HypotheekAdvies - Kosten dienstverlening vanaf € 1.450,--
Je eerste woning aankopen: De bemiddeling

Wij onderhouden de contacten met de betrokken instanties. Regelen voor jou de hypotheek, de Starterslening en zo gewenst de verzekeringen. We houden je over de afwikkeling telefonisch, online via een beveiligde messenger volledig op de hoogte. Bij de notaris teken je de akten, waarna je de sleutel ontvangt van je eerste droomwoning. Je krijgt toegang tot een beveiligde online omgeving.

Een vrijblijvend oriënterend Online HypotheekAdviesGesprek aanvragen Online HypotheekAdvies & Bemiddeling - Kosten dienstverlening vanaf € 1.450,--
Je eerste woning aankopen: Nazorg (financiële zekerheid)

Gedurende de looptijd van jouw hypotheek bieden wij je, noodzakelijk of wenselijk, nazorg. Zo kunnen wij ervoor zorgdragen dat je ook bij wijzigingen van bijvoorbeeld jouw doelstellingen, risicobereidheid of financiële positie, een reële kans blijft houden op het behalen van jouw doelstellingen.

Zo gewenst inventariseren wij steeds opnieuw op basis van een periodiek persoonlijk onderhoudsgesprek jouw wensen, doelstellingen, financiële situatie en mogelijkheden. Hierop actualiseren wij jouw persoonlijk KlantProfiel (KP) en de door jou afgesloten financiële producten. Zo ben je ervan verzekerd dat er elke keer weer voor jou de beste keuzes worden gemaakt en dat jouw financiën nu en in de toekomst up-to-date zijn.

Contactformulier Een vrijblijvend oriënterend Online HypotheekAdviesGesprek aanvragen
Advies op Afstand via Safebay
Videobellen met jouw adviseur, waar en wanneer het jou uitkomt

Een adviesgesprek met jouw Erkend StartersCoach via computer, tablet of smartphone. Voor een gesprek met jouw Erkend StartersCoach hoef je de deur niet meer uit. Met Advies op Afstand krijg je een online videogesprek met een Erkend StartersCoach, waar je ook bent en wanneer het jou uitkomt. Dat doen we ook nog eens in een beveiligde omgeving, zodat je zonder zorgen vertrouwelijke informatie uit kunt wisselen. Bovendien is het mogelijk live mee te kijken op het scherm van jouw persoonlijke Erkend StartersCoach. Dat is veilig en betrouwbaar communiceren!

In 3 stappen is het geregeld:
 1. Je maakt een afspraak.
 2. Op het afgesproken tijdstip bellen wij je op jouw smartphone, tablet of computer.
 3. Je krijgt van ons de toegang om Advies op Afstand mogelijk te maken.
Een vrijblijvend oriënterend Online HypotheekAdviesGesprek aanvragen
Safebay
Veilig documenten delen, chatten en videobellen

Het versturen van vertrouwelijke informatie via mail is niet veilig. Grote bekende social media platformen, zoals  WhatsApp en Instagram verdienen bovendien geld aan jouw profiel en hun voorwaarden zorgen ervoor dat je niet weet wat er met jouw privégegevens gebeurt. Zeker op het gebied van jouw financiële privézaken, wil je zelf in controle blijven.
Jouw privacy is via deze speciaal beveiligde omgeving voor je gewaarborgd.

Het chatten via Safebay werkt precies zoals je gewend bent in andere apps. Het enige verschil is dat het veilig is en je daarom niet zomaar zelf nieuwe gesprekken kunt starten met willekeurige personen.
Waarom Safebay? Kijk de video's hieronder voor de antwoorden door te klikken op afbeelding.

VIDEO: Waarom Safebay?

VIDEO: Hoe werkt Safebay?

Waarom Safebay? Hoe werkt Safebay? Safebay downloaden