Erkend StartersCoach
  • Videobellen - Advies op Afstand
  • Download
Safebay
Veilig documenten delen, chatten en videobellen

Het versturen van vertrouwelijke informatie via mail is niet veilig. Grote bekende social media platformen, zoals  WhatsApp en Instagram verdienen bovendien geld aan jouw profiel en hun voorwaarden zorgen ervoor dat je niet weet wat er met jouw privégegevens gebeurt. Zeker op het gebied van jouw financiële privézaken, wil je zelf in controle blijven.
Jouw privacy is via deze speciaal beveiligde omgeving voor je gewaarborgd.

Het chatten via Safebay werkt precies zoals je gewend bent in andere apps. Het enige verschil is dat het veilig is en je daarom niet zomaar zelf nieuwe gesprekken kunt starten met willekeurige personen.
Waarom Safebay? Kijk de video's hieronder voor de antwoorden door te klikken op afbeelding.

VIDEO: Waarom Safebay?

VIDEO: Hoe werkt Safebay?

Waarom Safebay? Hoe werkt Safebay? Safebay downloaden Kosteloos oriëntatiegesprek aanvragen

Safebay voor

Telefoon of tablet

Safebay is via de Erkend StartersCoach voor jou gratis beschikbaar als Android en iOS app voor smartphones en tablets. Je kunt de app met hetzelfde account op meerdere devices installeren en tegelijkertijd gebruiken. De communicatie wordt automatisch gesynchroniseerd, dus je kunt gemakkelijk switchen.

Let op: Via de app kun je geen Customer account aanmaken. Om dat te doen heb je een uitnodiging nodig van jouw Erkend StartersCoach.

iPhone Android

Safebay voor

Windows of Mac

Gebruik je Safebay liever via je laptop of desktopcomputer? Je kunt inloggen via de browser en de webversie gebruiken, maar er is ook een desktop app’s beschikbaar van Safebay. Wel zo handig, want je hoeft dan niet steeds opnieuw in te loggen en je krijgt notificaties als er nieuwe berichten zijn. Kies jouw versie hieronder.

Windows of Mac OSX - Download de laatste versie hier