Erkend StartersCoach
AAN- & VERKOOP WONING
Bepaal met het rapport de reële aankoopprijs als je in onderhandeling gaat
Wat kun je met deze indicatieve waardebepaling?
  1. Het is een basis voor het bepalen van een reële koop- of verkoopprijs als je in onderhandeling gaat of de woning gaat verkopen.
  2. Het vormt een indicatief en objectief uitgangspunt voor jouw hypotheekaanvraag.
  3. Je kunt de waardebepaling gebruiken om de WOZ waarde te toetsen en eventueel bezwaar in te dienen tegen de WOZ beschikking.
  4. Je kunt de waardebepaling gebruiken om voor jouw lopende hypotheek een verlaging van de rente te krijgen door een aanpassing van de risicoklasse aan te vragen bij jouw geldverstrekker. Is de woning meer waard dan waar de geldverstrekker mee rekent, dan kom je mogelijk in aanmerking voor rentekorting op je hypotheek.
Professioneel BiedingsAdvies

LET OP: Wij adviseren je voor de onderhandelingen bij de aankoop van een woning gebruik te maken van een professioneel BiedingdAdvies. Dit houdt in dat wij de aan te kopen woning voor je vergelijken met overige, gelijkwaardige woningen. Dit doen wij in de systemen van makelaars, daar waar de consument geen toegang tot heeft. Je ontvangt een professionele waardeverklaring met als doel om je een actuele richtprijs te geven voor de aankoop van de Starterswoning. Het advies wordt gebaseerd op de informatie die door de verkopende partij is verstrekt en transacties van vergelijkbare woningen in de directe omgeving. Middels een BiedingsAdvies bespaar je tot duizenden euro's op de aankoop van je eerste woning!

Kis ook voor Slimmer Kopen!
Direct contact
Contactformulier Bel mij terug Stel je vraag Afspraak maken